Update! Ultimele ore ale tânărului mort de la Stâlpeni!

45
accident, bulgari, cotmeana, arges

În această dimineaţă, un tânăr de 30 de ani şi-a pierdut viaţa într-un grav accident de circulaţie în Stâlpeni. Este vorba de Marian Dragoş Stoican zis „Dragoş Armani”.

Marian Dragos Stoican (stânga)

Tânărul a postat pe o reţea de socializare, doar cu câteva ore înainte de a-şi pierde viaţa, că a participat la o petrecere unde au cântat manelişti celebrii, printre care şi Florim Sala.

De la aflarea veştii, foarte mulţi prieteni au lăsat mesaje pline de durere pe pagina personală a tânărului.

„Seara trecută,Râdeam,dansam și vb de ziua ta!!! Acum postez poza cu tine sa spun Dumnezeu sa te ierte! Ce e viața asta!!!!!!”

„Am sperat pana in ultima clipa ca nu e adevarat. Din pacate, ai plecat asa repede, nimeni nu s-ar fi asteptat, ai lasat un gol in sufletul tuturor…Nu asa trebuia sa se termine! Acum nu mai e nimic de facut, putem doar sa ne luam ramas bun si sa te pastram in inimile noastre. Dumnezeu sa te odihneasca in pace prieten drag, sper sa ne reîntâlnim candva! Ridic fruntea spre cer și mă rog ca să fii bine acolo unde ești !!!Condoleante indureratei familii… R.I.P DRAGOS 1 ….”

Vă reamintim că în această dimineaţă, în jurul orei 04.00, Marian Dragoş Stoican a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un cap de pod în comuna Stâlpeni. În urma impactului, acesta a murit pe loc.