USR Argeș le dă cu flit tinerilor!

DISTRIBUIȚI

USR Argeș nu vrea o organizație de tineret! Useriștii vor să rămână la conducere doar pe organizațiile locale și județene! Chiar dacă foarte mulți tineri au tras ca în 26 mai USR să câștige anumite localități, unde nimeni nu s-ar fi gândit sau să strângă semnăturile necesare pentru acțiunea preluată de la societatea civilă cu „Fără Penali în funcții publice”, cei cu o vârstă mică nu au drept de decizie.

Aceasta este decizia organizației argeșene la Congeresul de astăzi. Mai pe scurt, „tinerii nu au ce comenta. Doar ttrebuie să execute!”, așa cum ne-a declarat unul dintre tinerii din USR Argeș.

BPJ al USR Argeș exclude tinerii din decizii. Dar… nu degeaba!

Mai exact, în urma unui BPJ al USR Argeș, s-a luat decizia ca persoanele mandatate să reprezinte partidul la Congresul USR să voteze împotriva înființării organizațiilor de tineret. Și asta pentru că, și din Argeș, au apărut unele persoane „mai anarhiste” care au făcut spectacol și o opoziție fără sens administrațiilor PNL și PSD.

Unul dintre cazurile confirmate de sursele Obiectiv de Argeș este al unui membru din conducerea USR Argeș care a cerut alocarea de sume din excedentul bugetar al primăriei pentru spitale. Alecsandru Dragoș, a cărui funcțiu nu o să o știm din cauza secretismului din USR Argeș a venit cu o idee în luna aprilie demnă de noaptea minții.

Acesta a cerut la dezbaterea proiectului de buget alocarea unor sume de bani pentru spitale. Și asta în condițiile în care acestea se află în subordinea Consiliului Județean. Ulterior alți tineri au venit cu idei mult mai SF decât acesta…

Revenim cu informații după Congres!