USR, partidul frumoșilor și celor mai potenți politicieni cu realizări zero

16

USR a reușit în aproape doi ani și jumătate sa se facă remarcat printr-un circ ieftin, prin campanii însușite de la societatea civilă și cu realizări zero.

Apariția Uniunii Salvați Romania pare un basm scris de un scriitor beat, iar programa de guvernare pare făcută de un hipster cu aere intelectuale. Poate ceea ce a fost la început a fost o idee buna. O idee anti PSD, o idee anti-sistem. In schimb, după perioada in care au stat în Parlament și au făcut un circ ieftin, nu au schimbat nimic. De ce? Pentru că sunt în Opozitie. Nu o spunem noi, ci o spune chiar Dan Barna, președintele USR.

Mai mult, în aceeași manieră de manipulare ieftina, USR și-a însușit “Fără penali in funcții publice”. De fiecare dată când este luat în considerare subiectul, useristii spun “noi am făcut”, ” noi ne-am zbatut”. Dar rareori recunosc că nu a fost ideea lor. Proba devine și mai mare in momentul in care membrii USR susțin din adâncul sufletului și pot să jure pe ce au mai scump că a fost ideea USR…

“USR este asociat cu încredere și speranță”

“USR este asociat cu încredere și speranță”. Aceasta este una din declarațiile președintelui USR Dan Barna. In schimb, acesta speranța și încredere începe să se piardă în momentul în care useristii acuza alte partide de furt intelectual și o fac chiar ei. Mai mult, dacă o persoană vrea să devină membru așteaptă săptămâni bune pentru a fi primit în partid. Nu știm exact procesul prin care este trecut un “candidat”, dar dat fiind faptul protecției datelor personale, ar putea fi chiar o încălcare a legislației GDPR. Mai exact, fiecare persoana are toate datele trecute la secret și o data ce depune adeziunea are toată viața verificata.

Astfel… USR a ajuns partidul cu cei mai frumoși oameni, cei mai potențialitate, cei mai deștepți și cu realizări zero.