prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Va fi haos! Restricții de trafic pe A1 și un drum intens circulat din Argeș!

 Traficul rutier se va desfățura cu restricții până vineri, 8 martie pe traseul Albota – DN 65 – Pitești – A1 – DN7 – DN7C – Merișani – DN7C – Intersecția DN 7C/DJ7031/DJ703K din cauza a opt transporturi agabaritice. Potrivit CNAIR, vehiculele transportă grinzi, iar lățimea maximă a acestora este de 2.70 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. CNAIR menționează că în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

CITEȘTE ȘI: SE CONSTRUIEȘTE UN DRUM DE MARE VITEZĂ CU PATRU BENZI! VA FACE LEGĂTURA CU A1! ANUNȚUL MOMENTULUI!

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră. Vehiculele vor fi însoțite de autovehicule de însoțire autorizate și  echipaje ale poliției rutiere. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau accesând pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs