Va fi jale! Se întâmplă pe Autostrada A1 până la finalul lunii!

Va fi jale! Se întâmplă pe Autostrada A1 până la finalul lunii!
Atenție șoferi! Traficul va fi restricționat pe Autostrada A1 până pe data de 26 aprilie, a anunțat Ionel Scrioșteanu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor. 
„ , ! Sunt pe șantierul al , la intersecția cu Autostrada București – Pitești A1, unde antreprenorul se pregătește să înceapă lucrările de montare a grinzilor aferente tablierului metalic central la pasajului principal al nodului rutier A0 cu A1.
Noaptea trecută au sosit în șantier macaralele și grinzile metalice, iar de astăzi va începe montarea acestora. În acest sens, vor fi impuse , iar traficul rutier de pe ambele căi ale Autostrăzii București – Pitești A1 va fi (km 18+845 și km 18+615), începând din seara aceasta, 11 Aprilie, până pe 26 Aprilie.
Lotul 3 al A0 Sud leagă DN6, în zona Bragadiru – Cornetu, până la A1, în zona localităților Ciorogârla – Dragomirești Vale (inclusiv nodul rutier dintre A0 și A1) și are o lungime de 18 km.”, este anunțul făcut de Ionel Scrioșteanu.
Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp
Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.