Val de accidente în Argeș! Impact violent la Ciofrângeni!

O persoană a fost rănită în urmă cu puțin timp într-un accident petrecut în localitatea argeșeană Ciofrângeni. Din primele informații, se pare că un șofer nu ar fi acordat prioritate și a lovit un alt autoturism care circula regulamentar. În urma impactului, o persoană a suferit mai multe leziuni și a fost preluată de un echipaj SMURD care îi acordă în aceste momente primele îngrijri medicale.

La fața locului intervin pompierii pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. De asemenea, oamenii legii se deplasează pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accidentului.

„Un alt incident rutier s-a produs între două autoturisme în comuna Ciofrângeni, satul Lacurile. La fața locului se asigură măsurile specifice de prevenire ale incendiilor de către un echipaj de pompieri, iar paramedicii SMURD acordă primul ajutor calificat unui bărbat în vârstă de 74 de ani” potrivit ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.