prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Val de spargeri în Pitești și Bascov! Incredibil cine este autorul!

În ziua de 22 mai a.c., polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Bascov au continuat cercetările în mai multe cauze penale, aflate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, în care se efectuează cercetări sub aspectul săbârșirii infracțiunilor de tentativă la furt calificat (trei acte marteriale).

CITEȘTE ȘI: ANUNȚUL MOMENTULUI PENTRU ȘOFERI! AUTOSTRADĂ DE LA PITEȘTI LA CONSTANȚA! CÂND VA FI DATĂ ÎN FOLOSINȚĂ! VIDEO!

Din cercetări, polițiștii au stabilit că în seara zilei de 08 mai a.c., în intervalul orar 21:30-22:00, o persoană necunoscută, identificată ulterior ca fiind un minor de 16 ani, din Merișani, ar fi pătruns prin forțarea încuietorilor în 3 autoturisme parcate pe raza comunei Bascov, cu intenția de a sustrage bunuri.

Anterior, polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au stabilit, în cadrul cercetărilor efectuate în alte cauze penale, că în cursul zilei de 07 mai a.c., același minor ar fi pătruns prin forțarea încuietorilor în 4 autoturisme parcate pe raza municipiului Pitești, iar din interiorul acestora ar fi sustras suma totală de 120 de lei.

După administrarea probatoriului și parcurgerea etapelor procesuale, minorul de 16 ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.