Vedetă Pro TV „călcată” de ANAF: Autoritățile ajung în „Las Fierbinți”

18
anaf, antifrauda, controale

Unul dintre cei mai iubiți actori din cunoscutul serial „Las Fierbinți” este vizat de ANAF. Actorul Toma Cuzin s-a născut pe 1 iunie 1977 în Gorj şi a copilărit la Peștișani. Acesta a ajuns cunoscut prin acest serial, fiind foarte apreciat de urmăritori datorită prieteniei sale cu Celentano. Deși în serial, actorul are un râs molipsitor, în realitate, Firicel nu se aseamănă deloc cu personajul pe care îl interpretează.

Potrivit Antena 3, acesta ar avea probleme și cu legea. Toma Cuzin se află în plin proces cu o bancă, după ce a a vrut să dea înapoi o garsonieră pentru creditul luat de la instituția respectivă.

Se pare că banca respectivă a decis să apeleze la ANAF pentru a i se verifica averea. Conform sursei citate, anul trecut, Toma Cuzin anunţa public că renunţă la o garsonieră contractată printr-un credit în franci elveţieni, şi asta pentru că imobilul ajunsese să valoreze mai puţin de jumătate din câţi bani mai avea de dat băncii.

Banca nu a acceptat oferta actorului și acum este interesată de averea sa. Dosarul a fost înregistrat în septembrie 2016, iar de atunci au avut loc mai multe termene de judecată.