Vedeta Sandra N s-a căsătorit la Câmpulung!

102

 

Muscelanca a reuşit să aducă în oraşul de la poalele Mateiaşului multe vedete din showbiz.

Sâmbătă, 2 septembrie, a avut loc o petrecere ca-n poveşti, mai exact nunta protejatei lui Adi Sînă, Sandra N, cu Gabi Popescu. Sandra Năftănăilă (25 de ani), interpreta hit-ului „Mă dor ochii, mă dor”, care a adunat pe YouTube  58.814.938 de vizualizări, a povestit despre inedita şedinţă foto, realizată înainte de nuntă. Fotograful Adrian Chiru a reuşit să surprindă cadre amuzante, dar şi romantice: „Şedinţa foto a avut loc la munte, la noi, la Câmpulung Muscel, acolo unde a avut loc şi cununia. Am decis să facem nunta aşa, după ce anul trecut el m-a cerut de nevastă la Walt Disney World, în Orlando/Florida, într-unul dintre celebrele parcuri de distracţii”.

Cununia civilă dar şi cea religioasă a avut loc la conacul «Vila Golescu». La nuntă, Sandra N. a avut cel puţin 500 de invitaţi, la restaurantul situate la ieşirea din Câmpulung unde împreună cu soţul său au făcut un adevărat spectacol. Cei doi au cântat, au avut spectacol de lumini şi au fost aplaudaţi de toţi invitaţii.

Prinţul şi prinţesa s-au bucurat de două perechi de naşi, Adi şi Anca Sână, Alina şi Florin Frătică de la Bradu. Meniul a fost cu bucate tradiţionale, pentru toate gusturile inclusiv sărmăluţe şi friptură.

Belinda, precum cea a prinţesei Belle, cu corset ivoar, auriu şi crem. Costumul prinţului a fost inspirit din anii 1800, cum se purta în Franţa. Părinţii mirilor, domnişoarele şi cavalerii de onoare au purtat costume tTematica nunţii a fost “Beauty and The Beast” (Frumoasa şi Bestia), iar mireasa a purtat o rochie confecţionată în L.A., făcută deematice, la fel şi invitaţii.