Venit din zona galbenă, nu a respectat măsura izolării

0

Polițiștii din cadrul Postului de Poliţie Băiculeşti au depistat, în cursul zilei de ieri,  un bărbat de 38 de ani din aceeaşi localitate, care nu a respectat măsura izolării la adresa declarată. Acesta revenise recent dintr-o țară pentru care se instituie această măsură. Cel în cauză a fost sancționat cu amendă în valoare de 2.000 de lei, iar situaţia a fost comunicată C.J.C.I. Argeș și D.S.P. Argeș.

Distribuie prietenilor

Recomandări din partea poliţiştilor argeșeni

  • În contextul creșterii numărului de infectări, este important ca un număr cât mai mare de cetățeni să conștientizeze importanța respectării recomandărilor cu caracter medical, pentru prevenirea răspândirii și limitarea numărului de infectări cu coronavirus.
  • Sănătatea și viața persoanelor sunt cele mai importante, iar recomandările impuse prin norme legale, au caracter temporar şi trebuie interpretate în sensul abordării unei conduite preventive, de către fiecare cetățean, pentru limitarea riscului de a ne infecta, care va fi urmat de riscul de a transmite şi apropiaţilor această afecţiune.
  • Polițiștii, jandarmii, pompierii, polițiștii locali și specialiștii celorlalte structuri care acționează în această perioadă sunt tot membri ai acestei comunități, iar nerespectarea prevederilor legale constituie, în primul rând, o nerespectare a efortului comun depus de întreaga comunitate.
  • În situaţia constatării unor abateri de la lege, acestea nu vor fi tolerate, ci vor fi sancționate conform legislatiei în vigoare.
  • Ne dorim ca un număr cât mai mare de cetățeni să respecte prevederile legale, în primul rând prin înțelegerea și asumarea de către fiecare cetățean a recomandărilor cu caracter medical, astfel întât să fim nevoiți cât mai rar să aplicăm sancțiunile prevăzute de lege.