prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Vești bune pentru acești români! Se dau bani!

Vești bune pentru acești români! Se dau bani!

Programul Sprijin pentru România este de un real ajutor pentru românii aflați în situații vulnerabile. Însă, multe persoane care ar fi îndeplinit criteriile pentru a se înscrie în program în acest an se plâng că încă nu au primit cardurile necesare și, totodată, că nu pot lua legătura cu reprezentanții MIPE pentru a cere informații.

CITEȘTE ȘI: CONSTRUCȚIA AUROSTRĂZILOR DIN ROMÂNIA – LA LIMITA BLOCĂRII! MOTIVELE SUNT IREALE!

În urma mai multor solicitări, MIPE a venit însă cu o veste bună pentru românii defavorizați care vor putea intra în legătură cu operatorii mult mai ușor decât până în acest moment.

„Pentru furnizarea de informații telefonice, structura din cadrul MIPE care implementează programul Sprijin pentru România a asigurat planificarea pe ore a persoanelor care asigură gestionarea apelurilor prin call center. De asemenea, este asigurată permanență și la registratura MIPE, pentru furnizarea de informații persoanelor care vin direct la sediul MIPE. Totodată, structura de specialitate asigură formularea răspunsurilor la petițiile transmise MIPE în format letric sau pe e-mail.”, au scris reprezentanții MIPE.

”Din acest an, Guvernul României a decis majorarea la 2.000 de lei a nivelului maxim al veniturilor pentru care sunt acordate tichetele sociale. În următoarea perioadă, cele 2.537.758 de carduri active vor fi alimentate cu câte 250 de lei. Cardurile pot fi utilizate pentru alimente sau pentru mese calde. În anul 2024, aceste carduri vor fi alimentate de șase ori: în februarie, aprilie, iunie, august, octombrie și decembrie.”, a anunțat  Simona Bucura-Oprescu, ministrul Muncii și Solidarității Sociale.

„Call center tichete sociale: 031.9268 (MIPE) Luni-Vineri 10:00-14.00”, se arată pe pagina oficială de Facebook a Ministerul Muncii și Solidarității Sociale.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs