Vești bune pentru mii de angajați. Află câți bani vor primi de la Guvern pe perioada pandemiei!

0

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru vine cu o declarative care bucură mii de români. Aceasta a anunțat recent, că sunt în plin proces de plată pentru cele 11.000 de cereri primite pentru acordarea ajutorului financiar în valoare de 2.500 de lei pentru fiecare angajat trecut în regim de telemuncă în contextul pandemiei.

Distribuie prietenilor

„M-am bucurat să văd că în echipa guvernamentală există sprijin şi toată disponibilitatea în a acorda ceea ce puţine ţări europene au făcut, până la urmă – multe au anunţat că o vor face, dar până la urmă nu au făcut-o – şi anume acordarea de sprijin în valoare de 2.500 de RON pentru fiecare telesalariat, deci pentru fiecare persoană care lucrează în regim de telemuncă. Este o schimbare pe care am vrut să o generăm prin acest gest făcut.

Să ştiţi că sunt 11.000 de solicitări, suntem în plin proces de a le plăti, cert este că am vrut să dăm un semnal, că acest Guvern liberal, care înţelege antreprenorii, un Guvern care le cere antreprenorilor să vină alături în tot acest efort de a da încredere că va fi bine salariaţilor, de a le da acestora tot ceea ce au nevoie aceştia pentru a putea împreună depăşi perioada respectivă”, a afirmat Violeta Alexandru.