prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Vești bune pentru Tudor Pendiuc! Ce au decis astăzi judecătorii?

Cererea de liberare condiționată a fostului primar Tudor Pendiuc va fi rejudecată, potrivit unei decizii luate în urmă cu puțin timp de judecătorii de la Tribunalul Argeș. După ce magistrații de la Judecătoria Pitești au considerat că fracția executată în dosarul Publitrans în care fostul edil a fost condamnat la patru ani de închisoare nu este de ajuns și i-au respins cererea de liberare condiționată, fostul primar a făcut apel. Astăzi, magistrații au anulat decizia din prima instanță și au retrimis dosarul la Judecătoria Pitești pentru rejudecare.

CITEȘTE ȘI: VALI, POLIȚISTUL LOCAL OMORÂT, VA FI DEPUS LA CAPELĂ! AFLĂ UNDE!

„În temeiul art. 425 ind. 1 alin. 7 pct. 2 lit. b C.p.p. rap. la art. 587 C.p.p., admite contestaţia formulată de contestatorul Pendiuc Tudor, ……….., deținut la Penitenciarul Mioveni, împotriva sentinţei penale nr. 1793/01.11.2023 pronunţată de Judecătoria Piteşti în dosarul nr. 17349/280/2023. În temeiul art. 281 alin. 1 lit. d C.proc.pen. rap. la art. 5 alin. 3 din Legea nr. 255/2013, constată nulitatea absolută a sentinţei penale nr. 1793/01.11.2023 pronunţată de Judecătoria Piteşti în dosarul nr. 17349/280/2023, pe care o desfiinţează şi trimite cauza spre rejudecare la aceeaşi instanţă.

Respinge solicitarea de încuviinţare a probei cu înscrisuri, formulată de contestator, ca rămasă fără obiect. În temeiul art. 275 alin. 3 C.proc.pen, cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată la data de 20.11.2023 la Tribunalul Argeş Secţia penală, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor ?i a procurorului prin mijlocirea grefei instanţei” se arată în decizia judecătorilor.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs