prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Vești bune! Se deschide un nou tronson al Drumului Expres Pitești – Craiova!

Lucrările pe tronsoanele 3 și 4 ale Drumului Expres Pitești – Craiova avansează în ritm alert, iar anul acesta va fi deschis traficului încă un tronson. Cristian Pistol, directorul CNAIR, a făcut o viztă recent pe șantierele celor două secțiuni, iar în urma discuțiilor cu constructorul se vor lua toate măsurile necesare pentru ca investiția să fie finalizată la timp.

„Am discutat cu reprezentanții UMB despre stadiul lucrărilor și am precizat că luăm toate măsurile care țin de CNAIR pentru finalizarea defrișărilor pe coridorul tronsonului 4, astfel încât lucrările să nu sufere întarzieri. Pentru modificările proiectului în timpul execuției am depus deja documentația si suntem foarte aproape de obținerea Deciziei etapei de încadrare. Aceste modificări au fost necesare pentru asigurarea unui traseu optim.

Una din problemele care îngreunează lucrările în această perioadă sunt ploile frecvente. De aceea am solicitat constructorului ca în perioadele în care vremea permite, să mențină un ritm accelerat al lucrărilor.

Tronsonul 4 (Colonești-Oarja-Pitești), în lungime de 31,82 km trebuie finalizat și dat în circulație anul viitor. La ora actuală stadiul fizic al lucrărilor se apropie de 25%.

Pe tronsonul 3 (Valea Mare-Colonești), în lungime de 31,75 km lucrările avansează într-un ritm bun și au depășit deja 70%.

Constructorul face toate demersurile necesare pentru deschiderea circulației până la sfârșitul anul acesta (înainte de termenul contractual). Tronsonul va avea asigurată o descărcare provizorie în #DN65 la Colonești, pentru ca  majoritatea acestuia să fie folosită” a anunțat Pistol.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs