prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Viața bătrânilor din azilele din Argeș – pusă în pericol! Descoperiri șocante!

Pericol iminent de incendiu, mâncare congelată și refolosită, persoane fără contract de muncă sunt doar o parte din neregulile descoperite în a patra zi de controale în azilele din Argeș. Comisia mixtă a descoperit mai multe nereguli la centrele de îngrijire ale bătrânilor din județ, unele care ar putea fi mortale pentru persoanele internate.

„Mâncare gătită și congelată descoperită la controalele făcute într-un centru pentru vârstnici! Cablul tăiat între sistemul de detecție a gazelor și alarmă, la o altă locație! În cea de-a cincea zi de controale în unitățile din Argeș, au fost aplicate amenzi în valoare de 97.800 lei. Polițiștii au constatat la 13 locații din 15 că nu erau respectate măsurile de securitate. Activitatea economică a fost suspendată pentru două locații ce nu aveau case de marcat. Inspectorii de muncă au găsit,la un centru, 3 persoane care nu aveau contracte de muncă în timp ce reprezentanții ISU au constatat că nu erau respectate multe dintre regulile stabilite pentru a detecta scurgerile de gaze în încăperi. Echipele de control sunt în teren și astăzi!” a anunțat prefectul Radu Perianu.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs