Victor Ponta, atac furibund! “Dragnea îi minte şi manipulează pe membrii şi votanţii PSD cu multă neruşinare”

DISTRIBUIȚI
ponta, dosar_penal, DNA

Procurorul-șef al Direcției Naționale Anticorupție, Laura Codruța Kovesi, a cerut sesizarea Camerei Deputaților pentru formularea cererii de efectuare a urmăririi penale față de Rovana Plumb, în dosarul în care este vizat și vicepremierul Sevil Shhaideh, referitor la trecerea ilegală a unei părți din Insula Belina și Brațul Pavel în administrarea CJ Teleorman. Victor Ponta a postat un mesaj pe contul său de Facebook prin care anunţă cum va vota.

Victor Ponta a postat un mesaj pe contul său de Facebook prin care anunţă că va vota împotriva cererii de începere a urmăririi penale. „Sunt convins că Rovana Plumb (ca şi mine sau ca şi Chiţoiu sau Cazanciuc) nu avea nicio idee că Lacul Belina va ajunge în final la Teldrum! Este doar o victima colaterală în această afacere şi din acest motiv în calitatea mea de deputat NU VOI VOTA cererea DNA de începere a urmăririi penale în cazul ei – şi cred că toţi colegii deputaţi din toate partidele trebuie să respingă această cerere total greşită”.

Iată tot mesajul:

„Luni ajunge la Camera Deputaţilor pentru aviz dosarul DNA privind „Lacul Belina” – după ce toţi deputaţii din Comisia Juridică vor putea avea acces la documentele sale putem ajunge la primele concluzii bazate pe adevăr şi nu pe campanii mincinoase de manipulare:

  1. Se va vedea din dosar că nici eu, nici Grindeanu sau Cazanciuc nu am depus niciun denunţ contra lui Dragnea sau oricui altcuiva – am fost citaţi că martori într-un dosar la care se strânseseră documente înainte de audierea noastră şi am spus doar adevărul / toată campania de presă plătită cu bani mulţi privind „denunţătorii” pesedişti la DNA se va dovedi încă o uriaşă minciună marca „Liviu Dragnea” ! Dragnea chiar îi minte şi manipulează pe membrii şi votanţii PSD cu multă neruşinare şi cinism şi acest lucru nu poate merge aşa la nesfârşit. Nu mă aştept la scuze dar acum sunt sigur că vor înţelege toţi cei din PSD care încă mai gândesc cu mintea lor că se împroaşcă cu mizerii în mine şi în alţi colegi pentru a se ascunde adevăratul responsabil pentru toate aceste situaţii !
  2. Se va înţelege acum faptul că toată problema a venit de la lăcomia bolnavă a unui singur om care nu s-a mulţumit să treacă Lacul Belina la CJ Teleorman pentru a accesa un program european şi a lăsa totul deschis pentru public – ci imediat şi-a trecut ceea ce trebuia să fie pentru toţi oamenii la firma TELDRUM şi în folosinţă să exclusivă şi restrictivă!

Nici Ponta, nici Maior nici Soroş nu au luat o uriaşă proprietate a statului să o treacă la firma lor privată pe doi bani!!! Cine fură aşa ceva din proprietatea publică nu este o victimă a Justiţiei ci trebuie să plătească în faţa legii! Faptul că într-un asemenea caz te pretinzi „abuzat” în loc să lămureşti lucrurile este o jignire pentru toţi cei care chiar au fost acuzaţi pe nedrept în ultimii ani de către procurori abuzivi, pe criterii strict politice şi pe motive inventate!

  1. Acum Guvernul este complet blocat din cauza problemelor personale ale lui Liviu Dragnea / Parlamentul dar şi PSD au devenit doar un instrument de apărare pentru o persoană. Această situaţie va afecta grav atât imaginea şi rezultatele PSD cât şi dezvoltarea României – distrugem tot ce am făcut bun din cauza unui singur om lacom şi mincinos!
  2. În comunicarea paranoică din aceste zile am aflat că Maior de la Washington şi Ponta de la „Pro România” vor să ia PSD – cei care susţin aceste minciuni pentru prostirea oamenilor nu explică cum anume ar putea să ia un Partid doi oameni care nici nu sunt membri în acea formaţiune politică?!? Mesaje de Gaga venite de la un fost PD-ist şi de la grupul sau de foşti PRM-işti care au confiscat PSD şi i-au înlăturat pe toţi cei care au luptat toată carieră lor politică doar pentru acest Partid.

VICTOR PONTA: LIVIU DRAGNEA SĂ ÎŞI DEA DEMISIA

  1. Deşi am fost dat afară din PSD de către Dragnea mie îmi pasă de oamenii din acest Partid şi de cei mulţi care l-au votat / cred că spre binele PSD , al Guvernului şi al României există o soluţie simplă care poate fi aplicată chiar de mâine: Liviu Dragnea să îşi dea demisia din funcţiile politice şi parlamentare / la PSD preşedintele executiv, al Consiliului Naţional sau unul din vicepreşedinţi ( cel mai corect şi eficient chiar Prim Ministrul) să preia conducerea/ la Camera Deputaţilor unul din actualii vicepreşedinţi să preia funcţia de preşedinte!

Şi aşa nu ar mai spune nimeni prostia cu Maior, Ponta etc – dar lucrurile ar intra înapoi pe făgaşul corect! Altfel totul va merge din rău în mai rău.

Aşa ar face un om care se gândeşte cu adevărat la binele PSD, al Guvernului şi al Parlamentului! Şi aşa ar arată că este nevinovat şi se apera liniştit fără să facă scut din colegii săi şi din instituţiile fundamentale ale statului! Eu aşa am făcut şi nu am greşit ! Ce zici Liviu – eşti în stare măcar o dată să faci ceva pentru ceilalţi nu doar pentru ţine ?!”