prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Victorie pentru preşedinte!

Imediat după victoria cu Damila Măciuca, 4 – 1 pentru CS Mioveni, preşedintele Dumitru Olteanu a intrat în vestiarul jucătorilor şi le-a spus: „Degeaba am câştigat astăzi, dacă nu legăm două-trei victorii”. Aşa că, ieri la prânz, lotul galben-verzilor a plecat spre Oradea cu un singur scop: victoria în meciul cu Luceafărul Oradea. Antrenorul grupării din Mioveni, Flavius Stoican, spunea despre acest meci: „Noi vrem să scoatem din fiecare meci maximum, iar partida de la Oradea nu face excepţie, aşa că sperăm să ne întoarcem neînvinşi. Dacă vom avea aceeaşi atitudine şi dăruire ca în meciul din etapa trecută, putem să ne întoarcem victorioşi  de la Oradea”. Şi pentru că peste câteva zile va fi ziua onomastică a preşedintelui Dumitru Olteanu, jucătorii şi antrenorii echipei CS Mioveni vor să-i dedice victoria din partida cu Luceafărul.
CS Mioveni are cotă bună la egal şi victorie
Luceafărul Oradea are 7 puncte în clasament, ca şi CS Mioveni,  este pe locul 10 cu un golaveraj negativ, 5 -11, în timp ce Mioveniul are golaveraj 10- 10. La casele de pariuri gazdele au o cotă de 2.35 la victorie, iar CS Mioveni are 2.60. Pentru un rezultat de egalitate cota este 3.20.
Argumentul preşedintelui Olteanu:
„Va fi greu pentru că Luceafărul n-a pierdut nici un meci pe teren propriu!“
Ieri, la plecarea spre Oradea, preşedintele Consiliului Director, Dumitru Olteanu, ne-a declarat: „Va fi un meci foarte dificil şi pentru că Luceafărul Oradea n-a pierdut nici un meci pe teren propriu în acest campionat. Jucătorii noştri trebuie să demonstreze că sunt competitivi şi pot face performanţă, aşa cum ne aşteptăm de la ei. Mai trebuie să obţinem măcar un punct pentru a demonstra că victoria cu 4 – 1 din partida cu una din fruntaşele seriei, Damila Măciuca, n-a fost o simplă întâmplare. Andrei Mărgăritescu nu va reintra în acest meci, şi nici în cel din etapa viitoare cu CSM Rm. Vâlcea, ci tocmai în partida cu F.C. Argeş”.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs