Victorie pentru sărbători mai fericite

Alb-violeţii lui Iulian Crivac aveau mare nevoie de victorie pentru a ierna cu mai puţine griji şi a fi mai departe de zona care dă frisoanele Ligii a treia. Şi jucătorii Argeşului au început perfect meciul. Era doar minutul 4 când Marius Ion i-a furat mingea lui Posteucă pe linia careului de 16 metri, a pătruns, şi de la 10-11 metri l-a executat cu un şut violent pe portarul Dragoş Geantă: 1 – 0 pentru F.C. Argeş! Eternul ratangiu, Dănuţ Ivănică iroseşte o bună oportunitate în minutul 9, după ce în prealabil Adrian Popa a şutat în bară de la 22 de metri, aşa, „de control”, să vadă dacă portarul Ionuţ Vreme doarmea sau era conectat la meci.
Măciuca e tare la penaltyuri!                       A avut 11 în tot turul de campionat
În minutul 18, arbitrul George Cătălin Găman acordă penalty pentru Damila Măciuca, al 11-lea pentru echipa lui Lincar în acest tur de campionat!!! Leo Manole, care a făcut o partidă bună, a comis singura greşeală şi a comis fault dar şi henţ în aceeaşi fază, iar lovitura de la 11 metri a fost transformată de Voinea: 1 – 1.
După ce înscrie două goluri, Voinea este eliminat!
„Doar nu o fi aşa cum a fost cu cei de la Corona Braşov”, spunea un spectator de la tribuna oficială. Atunci, după ce a deschis scorul, F.C. Argeş a pierdut cu 1 – 2. Şi cârcotaşul a avut dreptate! În ultimul minut al primei reprize, Negoiţă alunecă de parcă era pe patine, pierde mingea la 40 de metri de poartă, acelaşi Voinea preia şi de la 25-30 de metri trimite un lob perfect peste Vreme: 2 -1 pentru oaspeţi. De bucurie, atacantul Albert Voinea  face semne obscene către banca de rezerve a Argeşului, aducându-le injurii grosolane. Arbitrul Bălan îl elimină direct pe Voinea, după care fluieră finalul primei reprize.
Dulcea egalează, Manole aduce victoria.
Cu un om în plus, în partea a doua, F.C.Argeş a dominat copios şi a reuşit să întoarcă spectaculos rezultatul. Crivac mută inspirat în minutul 55 cu Dulcea în locul gafeorului Negoiţă. Doar 13 minute i-au trebuit lui Dulcea să aducă egalarea. În minutul 68 atacantul Argeşului a şutat de la 16 metri, din cădere şi mingea s-a dus cuminte în plasă: 2 – 2. Peste două minute, Voicu centrează perfect de pe partea dreaptă şi Manole reia din vole pentru un 3 – 2 care a adus victoria meritată şi muncită pentru F.C. Argeş.
Erik Lincar: „Pe Voinea o să-l doară rău buzunarul!“     
Antrenorul Erik Lincar nu părea supărat la finalul meciului, sau, cel puţin, nu o arăta. „Am început foare prost cu greşeala lui Posteucă, dar ne-am revenit şi la pauză conduceam cu 2 – 1. Este impposibil de explicat gestul lui Voinea după ce a marcat al doilea gol. A fost eliminat corect, şi am înţeles că pentru noi jocul <s-a rupt>. Voinea o să ia o amendă de o să-l doară rău buzunarul, dar va fi şi suspendat două etape. Fără eliminarea stupidă a lui Voinea am fi câştigat fără pro­bleme. În privinţa luptei pentru promovare, Corona Braşov şi ACS Poli Timişoara au cele mai mari şanse, aşa cum o arată şi clasamentul la sfârşitul turului”, spunea Lincar.
Iulian Crivac se  teme că va albi înainte de vreme
Despre atacantul italian Ravanelli se ştie că era complet cărunt încă de la 25 de ani. Cum a venit la conferinţa de presă, Iulian Crivac a spus că „ voi fi la fel ca Ravanelli dacă vom mai avea două-trei astfel de meciuri… Singuri ne-am făcut viaţa grea după un început foarte bun de meci. O eventuală înfrângere în meciul de astăzi, nu ne pica deloc bine, ba chiar era ca o lovitură de ciocan în cap… La 2 – 1 pentru Damila, eliminarea atacntului lor pentru gestul său incalificabil, a fost momentul decisiv al partidei. De asemenea, contribuţia lui Adi Dulcea la această victorie a fost importantă. Vreau să-i mulţumesc   pentru felul cum m-a ajutat ca antrenor secund”.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.