VIDEO: 2018 – anul Câinelui de Pământ. Zodiile cu NOROC

9

Anul chinezesc 2018 începe oficial pe 16 februarie și va fi anul câinelui de pământ, un semn care combină elementul de pământ cu metalul și focul. Câinele de pământ este un semn masculin, care ne va determina să ne concentrăm mai mult asupra agriculturii, mediului înconjurător, dar și asupra părții spirituale a vieții noastre.

În astrologia chinezească, 2018 este anul Câinelui de Pământ, un an ce este asociat cu suişuri şi coborâşuri în orice aspect al vieţii tale. Nu este, totuşi, nevoie să fii prea îngrijorat, întrucât posezi capacitatea să-ţi preschimbi ghinioanle în noroc.

Asemeni Câinelui, prietenul cel mai bun al omului, este necesar să-ţi păstrezi credinţa în tine însuţi.

Să-ţi fii cel mai bun amic, fără te laşi purtat pe panta dezamagirilor, credinţelor false că nu ai îndeajuns de multe atuuri pentru a te relansa în viaţă, a te bucura de succese majore.

Trebuie să fii cel mai bun prieten al tău, să eviţi să fii prea autocritic, pretinzandu-ţi mai mult decât poţi duce. Predicțiile astrologice spun să nu te lansezi deodată spre proiecte extrem de ambiţioase.

În afară de cazul urgențelor, este preferabil să lăsăm deciziile importante pentru după 23 decembrie 2017.

Când vom avea o imagine mult mai clară și toate datele necesare pentru a face alegerea optimă.

În cadrul emisunii Breaking the News de la Absolut TV, Maria Ciobanu a prezentat împreună cu Deborah Profeanu și Dinu Mariana predicțiile astrologice ale anului 2018 din zodiacul chinezesc.
Semnul zodiacal anual indică faptul cum ești perceput de ceilalți, iar cel lunar ne arată ce animal se află în interiorul tău, iar cel zilnic ne relevă animalul secret din interiorul tău.

Ciclul de 12 ani funcționează pe baza tranzitului anual al Marelui Benefic Jupiter prin fiecare zodie.