prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

VIDEO. Apariție surpriză pe A1! S-a lăsat cu dosar penal!

Nu se știe dacă a pierdut drumul, cert este că șoferul unui tractor a rămas fără permis și s-a ales cu dosar penal după ce a fost prin pe autostrada Pitești – București. Scenele halucinante au fost surpinse de participanții la trafic, iar filamarea a ajuns virală în scurt timp, fiind distribuită pe toate rețelele de socializare, dar și pe aplicațiile de messenger.

Spre ghinionul șoferului, și oamenii legii au văzut imaginile, iar un echipaj aflat pe A1 l-a oprit pentru a evita o tragedie. Surpriza a fost și mai mare când l-au testat pe bărbat cu etilotestul: rezultatul a fost de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat. Astfel, bărbatul a fost condus la spital pentru analize și stabilirea alcoolemiei din sânge. De asemenea, a fost deschis pe numele șoferului un dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

„Acest utilaj agricol a fost fotografiat și filmat de mai mulți participanți la traficul rutier, de pe Autostrada A1 București-Pitești. Cum a ajuns acolo? Să fi fost cumva alcoolemia de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat? Pentru binele lui și al celorlalți, are permisul reținut și dosar penal! Conduceți regulamentar!” este postarea făcută de Poliția Română.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs