prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

VIDEO. Bărbat rănit grav în accident în Pitești! Alte trei persoane – transportate de urgență la spital!

Un bărbat în vârstă de 82 ani a fost rănit grav, iar alte trei persoane au suferit leziuni în urma unui accident petrecut între trei autoturisme în apropierea Bazinului Olimpic din Pitești. Din primele informații, se pare că un șofer nu ar fi acordat prioritate și a intrat în coliziune cu două autoturisme. În urma impactului, bătrânul a suferit răni la cap, fiind preluat de un echipaj SMURD de Terapie Intensivă Mobilă în stare de semiconștiență, care i-a acordat primele îngrijiri medicale și a fost transportat la spital. De asemenea, alte două femei și un bărbat au suferit leziuni.

CITEȘTE ȘI: A SĂRIT DE LA ETAJUL 2! TENTATIVĂ DE SINUCIDERE ÎN PITEȘTI!

„A fost vorba despre o persoană de sex masculin (se afla în unul dintre autoturisme) în vârstă de 82 de ani, care era semiconștientă și prezenta leziuni la cap. Echipajele medicale au transportat la spital toate cele patru victime, două femei și doi bărbați. Nu au fost persoane încarcerate, iar echipajul de pompieri a asigurat măsurile specifice de prevenire ale incendiilor” potrivit ISU Argeș.

La fața locului au intervenit pompierii pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. De asemenea, oamenii legii s-au deplasat pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accidentului.

Sursa foto: Info Trafic Pitesti

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs