prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

VIDEO. Casă distrusă din temelii de flăcări! Incendiu violent la Mușătești!

O casa și două anexe au fost distruse în urma unui incendiu violent izbucnit în această după amiază în comuna Mușătești. Din primele informații, se pare că flăcările au cuprins locuința, iar ulterior s-au propagat la o alta casă din gospodărie și la alte două anexe.

La fața locului s-au deplasat pompierii cu trei autospeciale, iar după mai bine de două ore de eforturi au reușit să stingă flăcările. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

“În urma evenimentului a ars generalizat o locuință de aproximativ 60 mp, alături de două anexe alipite acesteia, pe o suprafață de circa 40 mp.

Prin intervenția operativă a forțelor de intervenție, s-a reușit salvarea celei de-a doua locuințe, aflată în imediata vecinătate, unde flăcările au fost limitate la structura acoperișului, care a fost afectată pe o suprfață de aproximativ 20 mp.

La locul solicitaării au acționat pompierii militari cu două autospeciale de stingere, alături de SVSU Domnești, care a intervenit cu o autospecială.

Echipajul medical prezent la fața locului nu a identificat victime” potrivit ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs