prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

VIDEO. Copie după mașina Poliției pe drumurile din Argeș! Gestul inconștient al unui șofer!

Un bărbat a încercat să fenteze aglomerația din traficul aglomerat de zi cu zi, dar a rămas fără permis, fără certificatul de înmatriculare al autoturismului și a primit o amendă de peste 2.000 lei. Șoferul a fost oprit în cursul zilei de ieri în localitatea Berevoești de oamenii legii, când încerca să păcălească participanții la trafic cu sirene și mijloace luminoase specifice autospecialelor de Poliție montate în partea din față a autoturismului. Pentru fapta sa, bărbatul a fost amendat contravențional, i-au fost retras certificatul de înmatriculare, iar pentru următoarele trei luni va fi pieton.

CITEȘTE ȘI: PIAȚA PRUNDU VA FI DEMOLATĂ! CE VA FI CONSTRUIT ÎN LOC?

„În ziua de 25 aprilie, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 36 de ani, din Berevoești, care conducea un autoturism, pe DN 73C, în localitatea de domiciliu, având montate, în partea din față a autoturismului, la vedere, mijloace speciale de avertizare sonoră și luminoase de culoare roșu-albastru. Ca urmare a celor constatate, bărbatul a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 2.175 de lei, conform O.U.G. 195/2002-R, totodată fiind luată și măsura complementară de reținere a permisului de conducere pentru o perioadă de 90 de zile și de retragere a certificatului de înmatriculare” potrivit IPJ Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs