prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

VIDEO EXCLUSIV! Furt în miez de noapte – surprins de camere! Hoțul – de negăsit!

Un furt mai puțin obișnuit a avut loc seara trecută din fața unui cabinet veterinar de pe Bulevardul Frații Golești din Pitești. Potrivit imaginilor suprinse de camerele de supraveghere și postate pe grupul de facebook „Pitești, orașul meu” se poate observa cum un bărbat vine încetișor, pune mâna pe o bancă și… efectiv pleacă cu ea la subraț.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE! A GONIT SPRE MOARTE! TÂNĂR DE 22 ANI – MORT PE LOC ÎN ACCIDENT!

În urma evenimentului, cabinetul a cerut ajutorul piteștenilor pentru ca „infractorul” să fie găsit și pentru a-și recupera bancuța.

„Furtul e furt, ori că e zi, ori că e noapte. Furtul e furt și cu și fără camere de supraveghere. Din fericire, am reușit să vedem cum a fost sustrasă banca noastră antică, pe care și-au odihnit corpul sute de oameni. Din nefericire, a fost fără remușcări și probabil cineva se bucură de un lucru vechi și plouat ani la rând. Așa cum este, este băncuța noastră și ne-am dori-o înapoi.  Dacă aveți informații despre cel ce a plecat cu băncuța cabinetului la subraț, vă rugăm să ne contactați” este mesajul postat.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs