prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

VIDEO EXCLUSIV! Primăria Pitești se mută în sediul nou! Când va fi reluată activitatea?

Compartimentele din Primăria Pitești au început să fie mutate în această dimineață în noul sediu de la Centrul de Calcul, de lângă Casa Cărții. Încă de la primele ore ale dimineții, au fost demontate vechile bannere cu Consiliul Județean Argeș, care și-a desfășurat în această locație activitatea în ultimii doi ani, și au fost montate cele cu „Primăria Pitești” și „Consiliul Local Pitești”.

CITEȘTE ȘI: VIDEO. CELE MAI NOI IMAGINI DIN TUNELURILE „DANIELA” ȘI „ALINA” DE PE AUTOSTRADA PITEȘTI – SIBIU! CARE ESTE STADIUL LUCRĂRILOR!

În același timp, angajații au adus echipamentele tehnice, mobilierul sau documente de la sediul primăriei din strada Victoriei la noua locație din Bulevardul Republicii. „Operațiunea” va continua și în zilele următoare, astfel încât de luni, 26 februarie, activitatea să fie reluată complet în noul sediu de la Centrul de Calcul.

Vă reamintim faptul că Primăria Pitești va funcționa în noua locație pe timpul lucrărilor de reabilitare a clădirii din strada Victoriei, lucrări care se execută în cadrul unui proiect cu finanțare europeană.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs