prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

VIDEO. Marșul Unirii la Alba Iulia. Sute de membri AUR Argeș – prezenți la eveniment!

Peste 500 de membri AUR Argeș au participat în această dimineață la acțiunea condusă de George Simion, președintele formațiunii politice la nivel național, la Alba Iulia.

teodorescu alba iulia 300x225 1Delegația condusă de către Bogdan Velcescu, liderul organizației argeșene, și din care fac parte și Cătălin Teodorescu, fost prefect și deputat de Argeș și cunoscutul avocat Radu Nistor, a întâmpinat la gara din Alba Iulia participanții din țară care au dorit să participe la eveniment și cu cei aproximativ 500 de membri care au plecat seara trecută cu trenul din Gara de Nord, în frunte cu Simion.

Ulterior, miile de membri și simpatizanți AUR, s-au deplasat la Prefectura Alba Iulia, iar după au mers la Catedrala Încoronării pentru a participa la evenimentele organizate pentru marcarea a 105 ani de la Marea Unire. Pe tot traseul, aceștia au fluturat steagurile tricolor și pe fundal se auzeau scandări cu “Trăiască, trăiască, trăiască şi-nflorească / Moldova, Ardealul și Țara Românească”.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.