Video! Principalul suspect în cazul tânărului mort şi aruncat în stradă a fost prins! Ce a declarat poliţiştilor

2

Anchetă delicată la Piteşti, unde un tânăr de 28 de ani care era în comă, a fost aruncat din maşină de prietenii lui, în faţa blocului unde locuia. Amicii lui ştiau că lua droguri şi, de teamă să nu aibă de-a face cu poliţiştii, au preferat să scape de el în loc să îl ducă la spital. Oamenii legii i-au găsit însă după câteva ore, cu ajutorul unui trecător care a văzut scena şi a ţinut minte numărul de înmatriculare al autoturismului.

Mașina a fost identificată duminică seară de jandarmi, puțin după ora 20, în apropierea unui supermarket din Pitești. În mașină erau 4 persoane, trei tinere și șoferul în vârstă de 22 de ani, singurul care a fost audiat de către poliţişti. Acesta nu a opus rezistență și le-a confirmat anchetatorilor că a dus acasă victima. Le-a spus polițiștilor că victima, un bărbat în vârstă de 28 de ani, era în viață când a fost dat jos din mașină.

În urmă audierilor, șoferul ar putea fi  cercetat pentru lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate și riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 3 luni la 1 an.

Victima a fost abandonată chiar în fața blocului unde locuia, mai precis, pe trotuar, unde ar fi decedat. Acum, anchetatorii merg pe mai multe piste, printre care consumul de droguri. Potrivit poliției, victima fusese cercetată anterior pentru consum și trafic de droguri.