prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

VIDEO. „Sperăm” – cuvântul de ordine la FC Argeș! Schumacher: „Asta e viața!”

„Sperăm” a ajuns cuvântul de ordine la conferințele de presă premergătoare meciurilor disputate de FC Argeș în ultimul jumătate de an. Constantin Schumacher, antrenorul principal din acte al echipei din Trivale, a declarat după fiecare meci că se încearcă, se dorește, se speră la o victorie, victorie care nu a mai venit de 12 etape. Astăzi, înaintea meciului cu FC Voluntari, Schumi a spus, din nou că se speră la o reușită și a atras atenția că mai sunt 11 meciuri decisive, două din returul campionatului și nouă din play-out, pentru ca echipa să scape de retrogradare.

CITEȘTE ȘI: AL 12-LEA EȘEC CONSECUTIV DECIS DE TOFAN! „MI-AM BĂTUT JOC DE ECHIPĂ, DE COLEGII MEI!”

„Am trecut de o perioadă grea cu echipele din fruntea campionatului, acum intrăm în linie dreaptă, jucăm cu echipele care se bat la play-out, se bat să scape de retrogradare. Mai avem încă 11 meciurid e acum încolo, două din returul campionatului și nouă din play-out-ul care se anunță, care o să fie foarte greu. Sperăm ca de acum încolo să acumulăm puncte, sperăm să facem tot posibilul ca să câștigăm cât mai multe meciuri, ca această echipă să scape de la retrogradare pentru că nu merită să fie pe locul care este acum.

Foarte multe meciuri am pierdut pe greșeli individuale, dar până la urmă suntem o echipă. Toți am greșit, nu neapărat un singur jucător. Sperăm ca fiecare jucător să fie mai conectat, mai concentrat și să poate să treacă peste aceste momente. Multe puncte s-au pierdut în acest campionat din aceste lucruri, dar asta e viața, sunt fotbaliști și trebuie să treacă peste asta pentru că sunt lucruri inerente în momentele forbalului și ei trebuie să fie conștienți de acest lucru” a declarat Schumacher.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.