VIDEO! Vântul face ravagii în Argeș. Pompierii intervin în mai multe localități

265

Județul Argeșul se află sub atenționări de Cod Roșu de vânt puternic (la altitudini de peste 1500 m), de Cod Portocaliu în zona montană și Cod Galben – intensificări ale vântului – în restul județului.

Vântul puternic a făcut pagube însemnate în orașul Mioveni. Pompierii au intervenit la Centrul Cultural Mioveni, pentru a degaja elemente de pe acoperiș. Intervenții s-au realizat și pe străzile Grădinarilor și 1 Mai, acolo unde alte acoperișuri au fost afectate. De asemenea, pe strada Ion Pilat, bl N 4, din Mioveni, un acoperiș a căzut. Din fericire, nu au fost persoane rănite.

Pompierii au intervenit și în comuna Dobrești, în apropierea primăriei, acolo unde doi brazi au fost puși la pământ, căzând pe firele de curent electric.

La Curtea de Argeș, pe strada Posada, un echipaj cu o autospecială de intervenție a ajutat la degajarea tablei desprinse dintr-un acoperiș.

În Pitești, în zona Casa Cărții, un cort aflat pe o terasă a căzut în zona stației de autobuz. S-a intervenit cu un echipaj cu o autospecială ISU pentru a îndepărta pericolul. Tot la Pitești se intervine pe strada Constructorilor, unde mai multe elemente au fost desprinse de pe fațada unui bloc.

De asemenea, la Morărești, DN 7, un stâlp a căzut pe carosabil, pe sensul spre Vâlcea. Se circulă îngreunat. Polițiștii Serviciului Rutier Argeș se afla la fața locului pentru asigurarea fluidizării traficului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here