Video viral! NEVERSEA – CFR edition! Călători amenințați și jigniți de un grup de petrecăreți de vârsta a treia!

9

Festivalul Nervesea ce a avut loc în acest weekend pe malul mării pare să fi continuat și în trenul de pe ruta Constanța – Pitești! Călătorii au avut ghinionul ca pe tot ăparcursul drumului să suporte o adevărată petrecere a unor călători trecuți bine de prima vârstă!

„Tren ruta Constanta- Pitesti. Ne întoarcem de la Neversea fericiti pentru ceea ce am trăit ,fericiți că țara noastră a făcut din nou, ceva ce atrage străinii și turiștii prezentându-și frumusetea, fericiți că ne promovam. Ajungem la ora 20:00 în gara Constanta și ne urcam in tren. Din vagon ne lovește un miros puternic de salam, cârnați, chiftele . Zăpușeala este imensa deoarece CFR și AC nu se combina . Am acceptat cu toții acest miros încercând sa conviețuim cu ceialalti oameni timp de 5 ore pana la Pitesti.

Apoi a urmat un rând de manele, peturi de bere desfăcute unul după celălalt, muzica populară, dedicații, hore pe culoarul trenului, înjurături și strigăte. Din respect pentru oamenii in vârsta am tăcut încercând sa dormim. Insa a fost prea mult. Am rugat respectuos încetarea manifestului și încetarea mâncatului de salam pentru ca mirosea îngrozitor” își începe internauta mesajul.

„Dacă ma ridic la tine și îți f*t un pumn in bot“

Chiar dacă au încercat să discute cu petrecăreții, grupul de piteșteni a fost jignit și amenințat. În schimb, angajații CFR nu au luat atitudine, iar… Poliția Feroviară a lipsit cu desăvârșire.

„All in all, ceea ce vreau sa scot in evidentă este faptul ca am fost făcuți nesimțiți, needucați, amenințati  „Dacă ma ridic la tine și îți f*t un pumn in bot“, ca suntem betivi și drogați doar pentru simplul fapt ca am încercat sa păstram liniștea intr un loc public. Sa ne exprimam nemulțumirea și sa atenționăm oamenii cum este frumos sa te comporti intr o societate. Nu e ok sa îți fie luată vocea și posibilitatea de a te exprima. Intr un final am auzit „Asta e România”… nu e așa! Am aici și dovada a tot ceea ce am zis . Nu postez des și nici nu îmi sta in caracter sa intru in conflicte dar am simțit ca trebuie sa împărtășesc” se mai arată în mesajul postat alături de video.