Viitori pompieri – în practică la ISU Argeș

28

Studenții Facultății de Pompieri s-au întors la ISU Argeș pentru a-l doilea stagiu de practică semestrială. Ieri, 20 iulie, 10 studenți au început stagiul de practică printre salvatorii argeșeni. Acest stagiu se va întinde pe parcursul unei luni de zile, în care tinerii studenți își vor perfecționa deprinderile de viitor pompier profesionist, acționând cot la cot cu colegii nostri în situații de urgență reale.

Față de stagiul din primul semestru, avem un nou student venit și unul lipsă, acesta din urmă, finalizează studiile la Facultatea de Pompieri și în perioada următoare va avea repartiția. Noi îi ținem pumnii pentru un loc acasă, în familia ISU Argeș.

Totodată, în această perioadă, viitorii ofițeri vor relaționa și cu viitorii subofițeri ai școlii de subofițeri pompieri de la Boldești, care se află la noi pentru perioada de școlarizare.

Ne bucurăm că suntem în număr așa mare la instituțiile ce pregătesc viitorii pompieri și ne place să împărtășim din experiența noastră viitorilor salvatori pompieri ai țării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here