prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Vine Dani Coman la FC Argeș? Anunțul momentului!

Dani Coman a confirmat că este foarte aproape de a semna cu FC Argeș în perioada următoare, în urma discuțiilor avute cu conducerea clubului din Trivale. Fostul președinte al Hermanstadt a anunțat recent că discuțiile sunt într-un stadiu foarte avansat, iar anunțul oficial despre semnarea cu FC Argeș o va face în această săptămână.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE DE NEDESCRIS ÎN PITEȘTI! TÂNĂRĂ MOARTĂ ÎN STRADĂ! A LĂSAT PE DRUMURI O FETIȚĂ DE 3 ANI!

”Suntem în discuții avansate. Are dreptate (n.r. – Viorel Tudose), suntem în discuții foarte avansate, dar vom anunța oficial decizia mea după finala Cupei României. Este adevărat că sunt mult mai aproape de FC Argeș (n.r. – decât de altă echipă)!”, a spus Dani Coman, pentru iAMsport.ro.

De asemenea, venirea lui Coman la FC Argeș a fost confirmată și de Viorel Tudose, sponsorul principal al echipei din Trivale.

„Ce noutăți să am? V-am zis de luni bune că Dani Coman va fi la FC Argeș! E chestiune de ore! (n.r. – Chestiune de ore în momentul de față?) Păi, dintotdeauna a fost foarte sigur că Dani Coman va semna cu FC Argeș! (n.r. – Adică în momentul de față ar urma să semneze în următoarele ore?). Da! În ceea ce privește jucătorii, nu vă pot spune nimic în acest moment. (n.r. – Veți stabili strategia cu Dani Coman?) Exact. Eugen Neagoe are contract cu FC Argeș până vara viitoare. E antrenorul nostru, încercăm să-l păstrăm. Poate are oferte din altă parte, cine știe? Dar încercăm să-l păstrăm. Are și o clauză, bineînțeles, dacă dorește să-l ia cineva!”, a spus Viorel Tudose, pentru iAMsport.ro.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.