prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

„Vino repede, că nenea Gheorghe e mort!” Bătrân ucis cu bestialitate în propria locuință

Un bătrân de 85 de ani a avut parte de o moarte tragică după ce a fost atacat și bătut cu bestialitate de mai mulți bărbați. Din primele informații, se pare că bărbatul locuia împreună cu soția sa bolnavă, iar coșmarul lor a început la finalul anului trecut când au fost jefuiți.

CITEȘTE ȘI: CINE ESTE ALIN ANTON, AVOCATUL PITEȘTEAN REȚINUT DE DNA?

Atunci, bătrânul a ajuns la spital după ce a fost tăiat la o mână. A rămas și fără 7000 lei pe care i-au furat hoții. Nu a vrut să meargă la poliție, de frică. Fusese amenințat de agresori că se vor întoarce și îl vor omorî. Spitalul, însă, a anunțat poliția. Și, se pare, agresorii s-au ținut de cuvânt. S-au întors, l-au jefuit din nou pe bătrân și s-au răzbunat. L-au bătut cu bestialitate și l-au lăsat într-o baltă de sânge.

„Spunea că dacă zice la poliţie vine şi îl omoară”

„A mai fost bătut şi spunea că dacă zice la poliţie vine şi îl omoară. Am sunat noi pe fata lui, a venit, l-a dus la spital şi spitalul a sesizat poliţia. De data asta, nevasta mortului i-a anunţat pe copii şi copiii au anunţat-o pe nevasta mea. Nevasta mea a venit şi a văzut, a început să plângă şi m-a sunat pe mine şi a zis că vino repede că nenea Gheorghe e mort şi eu atunci repede am sunat la poliţie.”, a povestit un vecin.
În urma apelului la 112, la faţa locului au ajuns mai multe echipaje de poliţie dar şi o ambulanţă, însă, din nefericire, medicii n-au mai putut face nimic pentru bărbat. Poliţiştii au deschis o anchetă şi îi caută pe agresori, fiind deschis dosar penal pentru omor. Bărbatul locuia împreună cu soţia sa bolnavă în Coşula, judeţul Botoşani.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs