prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

VIRAL! Pui de urs – suprins când încearcă să intre într-o mașină! VIDEO

Un pui de urs de pe Transfăgărășan a ajuns viral pe rețelele sociale după ce a încercat să intre pe geamul unei mașini. Animalele sălbatice, tot mai prezente în zona tunelului de la Vidraru, sunt în această protagonistele filmărilor turiștilor care aleg să viziteze cel mai fruos drum din Europa.

Acesta este și cazul puiului de urs, care, cel mai probabil obișnuit cu oamenii care îi dau de mâncare, a mers la autoturismul staționat și a pus labele pe portieră. Șoferul l-a lovit ușor și a plecat mai departe. Ulterior, animalul sălbatic s-a întors alături de un alt pui și de ursoaică.

Autoritățiel atrag atenția turiștilor să nu se mai apropie de urși pentru a-i filma sau fotografia și să nu îi mai hrănească. Cei care sunt prinși de către jandarmi sau polițiști riscă amenzi usturătoare.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs