Visul lui Marin la pensie…De a ajunge ministru peste Economie!

DISTRIBUIȚI
gheorghe_marin; deputat, PSD_argesm, primaria_campulung

Visul senatorului Gheorghe Marin, proaspăt pensionar s-ar putea să devină realitate! Este pe lista preşedintelui PSD Argeş, Şerban Valeca alături de alţi doi argeşeni pentru  deveni miniştri. Gheorghe Marin, probabil ministru peste Economie deoarece aici se pricepe cel mai bine, mai ales că în toate conferinţe de de presă vorbeşte despre economia mondială şi PIB-ul ţării raportat la celelalte capitale din U.E.

Acest vis al lui Marin, este unul de când era profesor, deţinând şi titlu de doctor în inginerie.

Deputatul Gheorghe Marin are la activ trei mandate de deputat, unul obţinut în anul 1997 până în 2000, după ce l-a înlocuit pe Mihail Petre Georgescu, din partea formaţiunii politice de atunci, PDSR – Partidul Democraţiei Sociale din România, al doilea mandat l-a obţinut în perioada 2000 – 2004, din partea PSD iar al treilea mandat l-a câştigat din partea USL, în perioada 2012 – 2016.

În prezent este senator de Argeş având cea mai slabă prezenţă în Parlamentul României.

Deputatul Gheorghe Marin este şi preşedintele organizaţiei PSD din Câmpulung, tot de o perioadă lungă de timp. De profesie, deputatul Gheorghe Marin este inginer mecanic. Înainte de a ajunge în Camera Deputaţilor, a fost director la Centru de Studii pentru Automobile de Teren ARO Câmpulung. În perioada când nu a mai fost deputat, Gheorghe Marin a fost consilier parlamentar dar şi secretar de stat la Ministerul întreprinderilor mici şi mijlocii, comerţului şi mediului de afaceri.