prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

VIZITA LA POLIȚIE, CADOU PENTRU DOI MICI POLIȚIȘTI!

VIZITA LA POLIȚIE, CADOU PENTRU DOI MICI POLIȚIȘTI! Pentru că cea mai mare dorință a lor a fost să-i întâlnească pe cei pe care îi admiră cel mai mult, doi frați din Pitești, Răzvan (3 ani) și Andrei (5 ani), au avut parte de o surpriză, pusă la cale de mama lor, împreună cu polițiștii argeșeni.

CITEȘTE ȘI: OFICIAL! DISPAR CABLURILE DE PE STÂLPII DIN PITEȘTI! AFLĂ DE CÂND!
Chiar de ziua lui Răzvan, copiii au făcut o vizită la locul de muncă al eroilor din poveștile spuse zilnic de mamă – polițiștii.

Copiii au fost curioși să afle specificul muncii fiecărei structuri, au vizitat criminaliștii și au testat echipamentele acestora, dar au și urcat în autospeciala de poliție și au pornit mijloacele de avertizare acustice și luminoase.

Deoarece suntem în prag de sărbători, am vrut ca cei doi frați să simtă că fac parte din familia polițiștilor și am împodobit, împreună, bradul.

Zâmbetele lor sincere şi sclipirea din ochi au dat speranță polițiștilor.

Și pentru că ambii copii își sărbătoresc ziua de naștere în această lună, polițiștii le-au oferit un cadou dulce, personalizat, dar și diplome și materiale preventive, în semn de apreciere pentru interesul manifestat în a descoperi tainele meseriei de polițist.

Această întâlnire de suflet a reprezentat o bucurie, atât pentru copii, cât și pentru polițiști.

Le urăm La mulți ani! micilor polițiști, iar atunci când vor crește, îi așteptăm în rândurile noastre.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.