prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Vouchere de vacanță pentru salariații din mediul privat! Alina Gorghiu: „Ne vom asuma orice propunere pentru aceast proiect!”

Salariații din mediul privat ar putea primi vouchere de vacanță începând din acest an, potrivit unui proiect inițiat de mai mulți parlamentari PNL. Alina Gorghiu, președintele Senatului, împreună cu Eugen Țapu Nazare, președintele Comisiei pentru antreprenoriat și turism, au participat în această dimineață la o întâlnire cu mediul de afaceri la Pitești, unde a avut loc o dezbatere publică pe această temă.

Alina Gorghiu a declarat după această întâlnire că proiectul vizează aproximativ 4,2 milioane de români care lucrează în domeniul privat, iar acordarea acestui beneficiu ar duce la creșterea turismului în județul Argeș și în România. De asemenea, acest proiect elimină o discrepanță între mediul bugetar și mediul privat.

„Ne vom asuma orice propunere pentru aceast proiect. Suntem atenți și cum turismul din România și turismul argeșean mână în mână merge și infrastructura. Am discutat despre proiectele pe infrastructură, despre reabilitarea Transfăgărășanului și despre proiectele pe care CNAIR le are în atenție” a declarat Alina Gorghiu.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs