Vremea a făcut ravagii în Argeș! Galerie foto-video

124

Vremea a făcut ravagii în Argeș! Pompierii au acționat toată noaptea la evenimente produse din cauza vântului puternic, a ploii, dar și a fulgerelor.

Aceștia au intervenit pentru 4 situații în care copacii au căzut pe carosabil, o degajarea a elementelor de acoperiș, care au căzut peste un autoturism, o intervenție pentru evacuarea apei din curtea unei gospodării.

Până în această seară, ora 23.00, rămâne valabilă informarea meteorologică emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie care vizează instabilitate atmosferică accentuată în sudul, centrul şi sud-estul ţării, precum şi în zonele montane. Aceasta se va manifesta prin averse ce vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi izolat grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantităţile de apă vor depăşi 15…25 l/mp.
IGSU recomandă cetăţenilor să respecte următoarele reguli în cazul manifestării vântului puternic şi a descărcărilor electrice:să întrerupă activităţile în aer liber, să se adăpostească în casă, într-o construcţie ori într-un autoturism, să închidă ferestrele şi uşile şi să deconecteze aparatele şi alte echipamente electrice precum computerele şi aparatele de aer condiţionat, acestea putând fi defectate ca urmare a descărcărilor electrice atmosferice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here