Vremea le strică reclama și planurile politicienilor argeșeni!

2

Vremea pare să nu țină cont că partidele politice din Argeș sunt în precampanie și le pune bețe în roate! După ce un banner al PSD aproape a fost luat de vânt la intrarea în Pitești, de această dată ghinioniștii au fost cei de la ALDE.

Pe strada Crinului, un banner stradal a fost de-a dreptul răsucit și nu se mai distinge decât o mare de albastru. Ghinion pentru Călin Popescu Tăriceanu, Norica Nicolai și Andrei Gerea.

Mai mult, dată fiind prognoza nefavorbilă, anunțându-se zilele viitoare vânt puternic și ploaie, bannerul cu pricina ar putea deveni un real pericol pentru mașinile și pietonii care trec prin zonă.

Tricolorul politic la deschiderea Simfoniei Lalelelor

Organizațiile județene ale partidelor aflate la cârma țării așteaptă oaspeți de seamă de la București. Din nefericire, aceștia vor fi nevoiți să scoată de la naftalină pelerinele de ploaie și umbrelele cu culorile specifice. Astfel, PSD va veni în roșu, ALDE în albastru și PNL în galben. Acum depinde cum vor sta, dată fiind Coaliția de Guvernare. Oare PNL va sta la mijloc și vom avea un veritabil tricolor? Vom vedea.

Vă reamintim că la deschiderea celei de-a 42 ediție a Simfoniei Lalelelor și-au anunțat prezența președintele PNL, Ludovic Orban și președintele Senatului și al ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.