„Vulturașii” U11 – în finala turneului Champions Trophy! Programul complet!

În perioada 9-11 iunie, FC Argeș va participa la faza finală a turneului Champions Trophy U11, competiție care va avea loc în Austria. Printre participantele la întrecerea din orașul Polten se numără Juventus Torino, Norwick City, FC Koln, Red Bull Salzburg, Rapid Viena, Sturm Graz, Austria Viena, Villareal și Benfica Lisabona.

CITEȘTE ȘI: ANGAJĂRI LA FARMACIA TEI ȘI BEBE TEI PITEȘTI! 10 POSTURI SCOASE LA CONCURS!

Piteștenii au fost repartizați în grupa C și vor avea ca adversari pe Koszegi Lorant FC (Ungaria), SC Columbia B(Austria), FK Igman Ilidza(Bosnia Herțegovina), Espoon Poloseur(Finlanda), Hipo Limac(Croația) și Red Bull Salzburg(Austria). Primele patru clasate din cele 8 grupe vor merge mai departe. Echipa pregătită de Bogdan Vișan a ajuns la acest turneu final din postura de câștigătoare a turneului internațional de la Belgrad, competiție la care au participat 20 de formații din Serbia, Croația, Muntenegru, Macedonia de Nord, Bulgaria, Ungaria și România. Toate costurile la turneul din Austria sunt suportate de organizatori, drept răsplată pentru reușita alb-violeților.

Programul echipei FC Argeș:

Vineri, 9 iunie

FC Argeș – Koszegi Lorant FC (Ungaria)

Sâmbătă, 10 iunie

FC Argeș – SC Columbia B(Austria)

FC Argeș – FK Igman Ilidza(Bosnia Herțegovina)

FC Argeș – Espoon Poloseur(Finlanda)

FC Argeș – Hipo Limac(Croația)

FC Argeș – Red Bull Salzburg (Austria)

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.