Weekend de foc pentru echipele sportive din Mioveni!

2

Acest sfârșit de săptămână vine cu o serie de competiții importante pentru secțiile de handbal, volei și înot ale CS Dacia Mioveni.
Sâmbătă, 26 ianuarie, de la ora 13,00, handbalistele antrenate de Daniel Gheorghe vor juca pe terenul echipei LPS Târgu Jiu, echipă aflată pe ultimul loc în Seria C a Diviziei A.
Duminică, 27 ianuarie, de la ora 13.00, echipa feminină de volei – cadete antrenată de Valeriu Fianu va juca acasă cu echipa CNNT Craiova, în sala de sport a Școlii Gimnaziale „Liviu Rebreanu”.
Pe 25-26 ianuarie, la București se va desfășura Turneul de Minivolei – Seria F, din cadrul Campionatului Național. Sportivele de la CS Dacia Mioveni 2012, pregătite de Gabriela Ayza, vor întâlni echipele CSM A București, ACS Extreme Pitești și LPS Viitorul Pitești.
Sâmbătă și duminică secția înot participă cu 4 sportivi la Cupa Ligii Natație care se desfășoară în bazinul Complexului Olimpic Izvorani-Bucuresti. Competiția este organizată de Liga Performanței în Natație și reprezintă un concurs Open pentru Cadeți, Juniori, Tineret si Seniori.