prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

WhatsApp NU va mai funcționa, de la 1 februarie, pe aceste modele de telefoane! LISTA COMPLETĂ!

Aplicația WhatsApp nu va mai funcționa, de la 1 februarie 2023, pe anumite telefoane mobile, asta pentru că tehnologia a avansat iar software-urile au fost modificate. Chiar dacă această aplicație este foarte folosită, ea nu va mai fi compatibilă pe unele modele de smartphone-uri.

Din toamna trecută, WhatsApp nu mai acceptă unele smartphone-uri și iPhone-uri. Acum, nu va mai funcționa nici pe dispozitivele cu sisteme de operare iOS și Android. Este vorba de Samsung, LG, Apple, Huawei, ZTE, HTC, Sony, Wiko, Lenovo și Faea.

Începând cu data de 1 februarie 2023, smartphone-urile care rulează sisteme de operare Android 4.2 sau mai noi, precum și iOS 12.1 sau mai nou vor mai putea rula versiunea cea mai recentă a aplicației WhatsApp cu noile actualizări instalate. Dacă WhatsApp este deja instalat pe telefon și un număr de telefon este înregistrat la acesta, aplicația va continua să funcționeze. Cu toate acestea, nu va mai fi actualizat.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs