prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Zeci de firme și locuințe din Pitești-fără apă potabilă! Află când și în ce cartiere!

Zeci de firme și locuințe din Pitești-fără apă potabilă! Află când și în ce cartiere!

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti informează locuitorii din cartierul Prundu, zona Prundu Mic, Bănănăi, Lânăriei şi Zăvoiu Mic cu privire la faptul că în data de 05.03.2024, în intervalul orar 9 – 19, va fi sistată alimentarea cu apă potabilă.

CITEȘTE ȘI: IMAGINI HORROR PE ȘANTIERUL DRUMULUI EXPRES PITEȘTI – CRAIOVA! API: „NE AȘTEPTAM CA MOBILIZAREA SĂ FIE SLABĂ, DAR NICI CHIAR AȘA!”

Oprirea este necesară în vederea cuplării conductei de alimentare cu apă nou executate DN 450 mm la reţeaua de distribuţie existentă, str. Petru Poni, cartier Prundu.

Facem precizarea că noua rețea de alimentare cu apă este executată în cadrul Contractului de lucrări nr. 270/2022 –  CL5.3 – „Reabilitarea și extinderea rețelelor de alimentare cu apă şi canalizare în municipiul Pitești – Zona Sud‟, aferent „Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Argeș, în perioada 2014 – 2020‟.

Împreună cu echipa constructorului, limităm pe cât posibil disconfortul locuitorilor din zonă și îi asigurăm că vom face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ.

În vederea evitării eventualelor efecte negative cauzate de lipsa alimentării a apei potabile, societatea Apă Canal 2000 recomandă utilizatorilor afectați să-și creeze rezerve de apă pentru consum și uz casnic în perioada de întrerupere. Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la Call Center, la numărul de telefon 0248.223.237, sau pot accesa site-ul www.apacanal2000.ro, secțiunea „Lucrări programate‟.

Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii de calitate. Mulțumim clienților pentru înțelegerea și sprijinul acordat în desfășurarea acestor lucrări!

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs