Zeci de rulote au apărut ca ciupercile după ploaie la Voina!

Zeci de rulote au apărut ca ciupercile după ploaie la Voina! De când a fost declarată starea de urgență, turiști din toate colțurile țării s-au instalat cu rulotele la poalele munților Iezer – Păpușa.

Aceștia stau aici și se gospodăresc în fiecare zi mai bine, de trei luni. Se pare că natura le oferă totul, liniște, aer curat, apă cristalină de munte, etc.

Distribuie prietenilor
În zonă au apărut sute de rulote încă de când a fost declarată starea de urgență. Turiștii au venit până și cu mușcatele pe care le aveau la geamurile locuințelor și le-au pus la pervazul rulotelor.

Sunt câteva terenuri la Voina cumpărate de persoane juridice sau fizice care se pot închiria pentru cei care vin cu rulotele la munte.

Se pare că tariful pentru o lună de zile nu este costisitor pentru a sta în aer liber. Mai ales că în acest weekend prelungit atmosfera a fost plină de adrenalină. Mii de turiști au luat cu asalt zona. Fie au venit cu mașinile personale, cu ATV-urile, cu bicicletele, turiștii au ales această zonă de nord a județului Argeș.