prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Zelenski pus pe fugă de Șoșoacă! Ce s-a întâmplat?

Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei, și-a anulat discursul pe care ar fi trebuit să îl susțină în această după amiază în fața plenului reunit al Parlamentului României. Din primele informații, se pare că s-a luat această decizie după o serie de declarații ale senatorei Diana Șoșoacă prin care a anunțat că va perturba ședința solemnă.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE ÎN ARGEȘ! A MURIT DUPĂ CE A CĂZUT CU MAȘINA DE PE POD!

Senatoarea a postat pe rețelele de socializare un videoclip în care îl amenința pe președintele ucrainean: „Atenție, domnilor din servicii, opriți-l pe Zelenski, schimbați traiectoria avionului. Dl. Iohannis, sper că nu vei încerca să faci mizeria asta, că eu încerc să o opresc. Dacă poporul român suportă vizita lui Iohannis, merită dezintegrarea. Nimeni nu ar trebui să permită ca Zelenski să pună piciorul în România. Nu ai ce căuta aici! Să nu îndrăznești să pui piciorul în România, pleacă unde vrei tu, ucigașule de copii și de români! Un actor, un stripper, dansator din buric, care a fost pus pe post de președinte, cu asta te întâlnești, Iohannis? Nu ai ce căuta în țară, Zelenski, nu avem nevoie de cereale și de războiul tău, du-te învârtindu-te. Ești criminalul propriului popor și un nazist”.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs