prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Zi de sărbătoare la Bradu! Voie bună și multe surprize pentru brădeni!

Mii de persoane prezente, artiști renumiți și atmosferă de sărbătoare este starea de spirit din aceste momete cu ocazia Zilei comunei Bradu organizate în incinta Bazei Sportive din localitate. Evenimentul, organizat de edilul Dan Stroe și de Consiliul Local s-a dovedit și în acest an a fi un adevărat succes.

Primarul Danuț Stroe si viceprimarul Gheorghe Negoi au fost gazde pentru cetatenii Bradului dar si pentru oficialitati, parlamentari, primari, sefi de instititii care au fost prezenți la zilele comunei.

Atmosfera este întreținută atât de copiii școlilor din comuna noastră, cât și de artiști de muzică populară și pop, precum Claudia Șerbănescu, Diana Călinescu, Olguța Berbec, Constantin Lătarețu, Steliana Sima, Andrei Bănuță, Mario Fresh, Lora și Antonia.

De asemenea, președintele CJ Argeș, Ion Mînzînă, vicepreședinții Adrian Bughiu si Marius Nicolaescu, prefectul Radu Perianu, senatoarul Cristina Stocheci, deputatul Nicolae Pavelescu, primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea, sau edilii comunelor Călinești, Suseni sau Bascov sunt alături de organizatori.

Știre în curs de actualizare!

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs