prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Zi specială la ISU Argeș!

O zi deosebită pentru câteva dintre cadrele inspectoratului nostru, deoarece a avut loc citirea ordinelor de trecere în rezervă, dar și prezentarea unui pompier argeșean care a promovat concursul de trecere în corpul ofițerilor pe o funcție vacantă a ISU Argeș.
În fața colegilor, (î) inspectorul șef, colonel Berevoescu Nicolae-Alin, a citit ordinele de trecere în rezervă pentru următoarele cadre:
– colonel Horeboiu Florin-Iulian, comandatul Detașamentului de Pompieri Pitești;
– plutonierii adjutanți șefi Lipă Adi-Ionuț, Achim Lucian-Gabriel, Corbescu Gheorghe-Cosmin și Pătru Carolin;
– plutonierii adjutanți Șerban Dumitru, Vlad Marian-Gică, Gheorghiță Iulian, Deaconu Nicolae-Liviu și Manolescu Ioan-Leonard.
Conducerea inspectoratului i-a felicitat în aplauzele colegilor pentru întreaga lor activitate și le-a transmis cele mai bune gânduri pentru un nou început.
Și noi le mulțumim pentru cum au reprezentat instituția în fața cetățenilor și le dorim multă sănătate.
Totodată, a fost prezentat și căpitanul Sorică Dragoș, care a trecut în corpul ofițerilor după promovarea concursului organizat pentru ocuparea unei funcții vacante din cadrul inspectoratului nostru.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs