Ziua Comunei Bradu, un real succes pentru Dan Stroe

12
DSC 0117

Muzică, voie bună și emoții. Așa se poate caracteriza prima parte a Zilei Comeni Bradu. Edilul Dănuț Stroe se afl la primul mandate, dar, dup scurt timp de când a preluat șefia administrației brădene a reușit să organizeze un eveniment demn de invidiat. Primarul a avut grijă ca în acest an nimeni să nu mai plece cu noroi și a asfaltat zona unde în anii trecuți se țineu evenimentele.

Susținut de administrația județeană

Dănuț Store a reușit să aducă la Ziua Comunei Bradu oficialii județului. Chiar dacă președintele CJ, Dan Manu, a avut treabă în alte părți, vicepreședintele Simona Brătulescu a făcut un effort să vină la Bradu. Pe lângă democrat liberal și-au mai făcut prezența prefectul emilian Dragnea,  primarul de la Albota, Ion Dumitru, dar și primarii de la Rociu, Mărăcineni sau Budeasa. În schimb, față de alte zile de comuna, niciun demnitar nu s-a sinchisit să apară.

Joc și voie bună

La prima ediție organizată de Dan Stroe, muzica bună nu a lipsit. Au urcat pe scenă copii, Doina Bascovului, iar, mai pe seară vor urca Lidia Buble, Sandra N și Akent. Distracția va continua până la miezul nopții când va fi organizat un foc de artifcii pe care o să-l vadă fiecare brdean, chiar dacă e acasă sau în fața secenei.

Foto/Video/Text: Alex Vlad

DSC 0179DSC 0189DSC 0190DSC 0218DSC 0229DSC 0238DSC 0258DSC 0283DSC 0294