Ziua porților deschise la IPJ Argeș!

4

Astăzi, 22 martie a.c., poliţiştii din Câmpulung si Mioveni au fost vizitați de elevi ai instituțiilor de învățământ din județ în cadrul manifestărilor ocazionate de ziua Poliției Române.

În contextul sărbătoririi Zilelor Porților Deschise, elevi din cadrul mai multor instituții de învățământ din județ au vizitat, astăzi, 22 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung și pe cei ai Poliției Orașului Mioveni.

În zonele publice ale orașelor în care lucrează, polițiștii de analiză și prevenire a criminalității împreună cu cei ai Serviciului Criminalistic și cei ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale i-au primit cu entuziasm pe copii, prezentându-le tehnica din dotare, laboratorul criminalistic și modul în care se amprentează persoanele.

Polițiștii argeșeni le-au împărtășit copiilor din experiența și secretul muncii lor, vorbindu-le totodată despre importanța meseriei pe care o practică. Totodată, au răspuns cu interes curiozităților tuturor celor prezenți și i-au încurajat să îmbrățișeze cu drag profesia de polițist.

Reamintim că de Ziua Poliţiei Române, care coincide cu sărbătoarea creştină de ,,Buna Vestire”, în Piața Vasile Milea din Pitești, între orele 10.30 şi 14.00, poliţiştii argeșeni și invitați din cadrul Centrului Chinologic Sibiu, vor primi vizita copiilor și jurnaliștilor interesați.

Activităţile se încheie luni, 25 martie 2017, începând cu orele 12.00, cu şedinţa festivă de avansare în grad a poliţiştilor.