prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Trei tineri răniți! Accident grav între o dubă și un TIR la Morărești!

Trei tineri au fost răniți în urma unui accident rutier petrecut în urmă cu puțin timp în localitatea Morărești. Din primele informații, se pare că o dubă și un autotren au intrat în coliziune, iar în urma impactului, mai multe persoane au fost rănite. Acestea au fost preluate de echipajele medicale, care le-au acordat primele îngrijri medicale, iar în urma evaluări au fost transportate la spital.

„Echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă a preluat două victime, care în urma primei evaluări se prezintă în următoarele situații: una dintre acestea a suferit răni ușoare, iar cealaltă prezintă leziuni în zonă toracelui. Cea de a treia victimă a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Argeș sosit în sprijinul echipajului SMURD” potrivit ISU Argeș.

La fața locului au intervenit pompierii pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. De asemenea, polițiștii s-au deplasat pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accidentului.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs